Olet koskaan tuntenut sulkevan tukkeutuneen moottoritien kilpaillaksesi peltojen, metsien ja likateiden kautta, ralli kilpa on sinulle. Ralliurheilun jännityskerrointa lisäämällä on, että monet parhaimmista(Täytyy katsoa) ralliautoista perustuvat malleihin, joita voit tosiasiallisesti ostaa. Itse asiassa monet autovalmistajat käyttävät rallikilpailua parhaiden pienten, ketterien ja hankalien autojensa esittelypaikkana. Jos haluat yhdistää luonnon ja mahdollisimman suuren nopeuden vaalimisen kuumasta viistoperästä, sinun on päästävä rallikilpailuun.

Rallikilpailussa autot kilpailevat suljetuilla reiteillä tai oikeilla teillä – joista suurin osa on päällystämättömiä. Rallikilpailu on yksi vaikeimmista ajo-urheilulajeista siellä. Se on äärimmäistä, koska kilpailut voivat kestää päiviä säästä riippumatta, mikä asettaa autoille paljon stressiä. Kilpailu voidaan ajaa useilla eri tienpinnoilla, ja fanit ovat niin lähellä toimintaa, että kilpa-auton osuma on todellinen huolenaihe.

päästävä rallikilpailuun

Yleensä kun kilpailet autolla, et halua menettää pitoa ja saada auto menemään liukumäkiin tai ajamaan. Useimmissa kilpailuissa liukumäki maksaa nopeuden ja ajan. Mutta tavanomainen viisaus menee sivuttain – autojen ohella – ajaessasi.
Ajo on autokilpailu, jossa on ylisuunnittelu ja pito menettäminen käännösten kautta. Kurssit ovat niin kurvikas, että nopein tie niiden läpi ei ole hidastaa ja jarrua ennen käännöksiä, vaan liukua niiden läpi menettäen pitoa ja pitäen samalla hallinnan. Taitavaimmat ajelevat kuljettajat voivat laittaa autonsa sivusuunnassa useita käännöksiä peräkkäin. Ajautuminen on kuitenkin enemmän kuin nopeutta. Kuljettajat saavat pisteitä auton ja pyörien kulmasta käännöksen aikana ja esitystaitoa (ts. Enemmän savua).

kuin nopeutta.

Vaikka se onkin suhteellisen uusi urheilu itsessään, ajo on ollut olemassa niin kauan kuin ihmiset ovat kilpa-autoja – sitä ei aina pidetty taitona. Nyt ajautumisella on oma hallintoelin ja kisa-aikataulu, joten fanien on helppo liukua sisään ja katsella hauskaa.
Motocrossin houkutteleva on se, että monilla alueilla on lika moottoripyöräteitä ja maastopyörä voi olla suhteellisen edullinen. Jos et välitä murtuneista luista ja vakavampien vammojen vaarasta, tämä on yksi äärimmäinen moottoriurheilu, jolla pääsyhinta on suhteellisen alhainen.