Suomalaiset muistavat vuoden 2009 tapahtuman hyvin. Tuolloin yli 10 000 moottoripyöräilijää kokoontui Suomeen ja Seinäjoelle. Seinäjoen tapahtuman jälkeen seuraava tapahtuma pidettiin Patrassa, Kreikassa. Sama tapahtuma vuonna 2011 järjestettiin Liettuassa, Klaipedassa. Vuoden 2012 suurtapahtuma pidettiin tällä kertaa Ballenstedtissa, Saksassa.

Vuoden 2013 superralli järjestetään Wroclawissa, Puolassa. Vuoden 2014 tapahtuman on järjestänyt eteläisen naapurimme Viron HD-kerho, joten Super Rally on jälleen lähellä suomalaisia ​​moottoripyöräilijöitä. Vuoden 2015 tapahtumapaikkaa ei ole vielä lukittu, mutta huhuja on huhuttu tapahtuvan Englannissa ja Isossa-Britanniassa.

Super Rally on siis kiertänyt ympäri Eurooppaa ja jatkaa niin lähivuosina. Super Rally kokoaa jopa 10 000 erilaista Harley Davidson -harrastajaa vuosittain vaihtamaan ideoita ja nauttimaan toistensa yrityksestä ja ohjelmasta. Tapahtumassa on pitkät perinteet ja se on aina erittäin hyvin järjestetty tapahtuma.

Super Rally on vuosittain järjestettävä megatapahtuma Harley Davidson -harrastajille, jotka kokoavat suuren määrän ratsastajia ja heidän ystäviään juhlimaan ja viettämään aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Tapahtuma, joka vetää yli 10 000 harrastajaa yhteen paikkaan, ei voi olla pieni tapahtuma, joten järjestelyt tehdään etukäteen. Tämän voi allekirjoittaa varmasti kuka tahansa, joka järjesti vuoden 2009 superrallin Seinäjoella.

Joten vuoden 2013 tapahtuma järjestetään Wroclawissa, Puolassa. Tapahtuman ennakkorekisteröinti on jo alkanut, ja monet autoilijat varaavat täyden vilskemajoituksen ja tarvittavat lauttamatkat kesämatkalle. Monille matka tapahtumapaikalle on uskomaton kokemus, ja monille vuotuinen retki on perinne, joka suoritetaan joka vuosi. Matka tapahtumapaikalle, ystävien kokous, loistava ohjelma ja yleinen ilmapiiri ovat asioita, jotka saavat monet ratsastajat osallistumaan uudestaan ​​ja uudestaan.