Superralli pidettiin vuonna 1986 Stevingshusissa, Tanskassa. Hollantilainen Slagharen puolestaan ​​järjesti seuraavana vuonna järjestetyt pelit, ja vuotta myöhemmin tapahtuma siirrettiin Belgiaan ja Liegeen. 1989 oli jälleen Ison-Britannian vuoro, kun tapahtuma pidettiin Longmarston Racewayllä.

1990 oli silloin Belgian ja Charleroin vuoro HD-ihmisten kohtaamispaikkana. Vuonna 1991 norjalaiset saivat myös makua moottoripyörätapahtumasta, kun se järjestettiin Lillehammerissa. Seuraavana vuonna 1992 tapahtuma palasi Pariisin upeisiin maisemiin.

Vuoden 1993 tapahtumapaikka oli Murazzano Safari Park Italiassa. Sen jälkeen vuonna 1994 tapahtumapaikka oli jälleen Tanskassa, tällä kertaa Silkeborgin kaupungissa. Tanskasta vastuu organisaatiosta siirtyi Alankomaille, missä tapahtumapaikaksi valittiin Valkenswaardin kaupunki. Vuonna 1996 Super Rallin järjestäjien historiaan lisättiin uusi maa, jonka itävaltalainen Voralberg – Nenzing toimi tapahtuman lähtökohtana.

1997 oli jälleen Ruotsin vuoro järjestää tapahtuma omalla maaperällään. Sitten tapahtuma pidettiin taas samassa paikassa kuin aiemmin, High Chaparral West Village -alueen laidalla. Vuonna 1998 belgialaiset valittiin jälleen isännöimään tapahtumaa, jolloin Lommelin kaupunki oli vastuussa tapahtuman järjestämisestä.

Vuonna 1999 he palasivat Itävaltaan ja Wiener Neustadtiin. Vuosi 2000 oli Suomen ensimmäinen vuoro isännöidä tapahtumaa, joka pidettiin Himosissa, lähellä Jyväskylää. 2001 oli uuden maan vuorokausi tulla järjestäjien kartalle, kun tapahtuma pidettiin Igoumenitsassa, Kreikassa. Vuonna 2002 he palasivat Belgiaan ja Hofstadin kaupunkiin.

Vuonna 2003 Ceske Budejovicein kaupunki siirrettiin sitten Tšekin tasavaltaan järjestämistä varten. Tšekin tasavallan jälkeen se oli jälleen Ruotsi ja Ljungbyhedin kaupunki. Vuonna 2005 Italia otettiin uudelleen käyttöön, tällä kertaa Palianon kaupunkiin. Vuosi 2006 oli sitten Norja ja Vinstra vuorossa Super Rallylle.

Vuonna 2007 Super Rally pidettiin Busslossa, Alankomaissa. Alankomaiden jälkeen tapahtuma pidettiin sitten Tanskassa, kun moottoripyöräilijät suuntasivat Fredericiaan.